Eivind Trædal eier ikke folkeskikk 19 03 2018

Move On

47 k ganger27

  Eivind Trædal eier ikke folkeskikk NRK Dagsnytt Atten 19 03 2018

  Publisert År siden

  Kommentarer

  1. Pipper Pipper

   Trædal er en jævla suppekommunist

  2. janidars

   Ett av verdens ABSOLUTT største kjøtthuer.

  3. Stig Otto Brose

   Dette var planlagt fra NRK. De visste nok hva som kom til å skje her.

  4. Anonymus S

   jeg sa til faren min om noe en gang "det er som vi er sau" han svarte "vi ER sauer". --------- Se linker under -------------- Det er lett å avfeieog innbilde seg ting om visse ideer, mønstre i ting, hva som blir sakt, hvis det ikke skulle passe inn i skallen sin. Jeg fatter ikke "venstre sida" og de som støtter disse, at det ikke er noe instinkt eller ryggmarg refleks når det gjelder innvandrings nivået, grunnlaget de får opphold på (9 av 10 har vel ikke identifikasjons papirer osv), og denne religionen islam og dets følgere. Befolknings økninga/sammensetninga er irreversibel, derfor burde innvandrings spørsmålet ha topp prioritet. Hva blir konsekvensene av dette for et sammenhengende samfunn osv, samt at hvis dette fortsetter vil alle vest europere bli mindretall i sine egne land. Er det noe folkeslag i verden som vil akseptere det? Hva med matvare sikkerhet på lang sikt, var ei på tv som sa at egentlig burde det ikke bo mer enn 2,5 millioner mennesker i Norge hvis vi skal være sjølforsynt med mat. Hvor mange andre land i europa, og i verden, har overskridi selvforsynings graden. sjekk ut Egypt idag + finn ut hvor mange mennesker det kommer til å bli der til slutt. (tips: sjekk fosfor mangel i jordbruket, og hva med de spådde klima forandringene) Og alle må jo spørre seg hva er egentlig islam og hvem Mohammed egentlig var, og prøve å undersøke det. Og det burde si seg selv at muslimer skjuler noe, ofte forteller de halvsannheter eller rein løgn. Hvorfor? Hvilke understrømmer er bak dette. Forslag: Det tåler ikke dagslys pga det vil føre til frafall, og eller av onde hensikter... Derfor må man gå til tekstene til islam for å finne ut av det selv. Hva står det egentlig i koranen? Også er det hadith samlingene, sira + tafsir - tilsammen basisen for islam. Mitt forslag er å høre på folk som har satt seg inn i tekstene og ikke legger fingrene i mellom, så kan du jo sjekke om det de sier stemmer - ved referanser. Så en 3 delers dokumentar laga av BBC om Muhammeds liv, lite av det negative kom fram i den. Tenk litt over det, i den større sammenheng. Koranen: corpus.quran.com/ Hadith: sunnah.com/ Sira: archive.org/stream/TheLifeOfMohammedGuillaume/The_Life_Of_Mohammed_Guillaume#mode/2up Tafsir: www.altafsir.com/Tafasir.asp?tMadhNo=0&tTafsirNo=0&tSoraNo=1&tAyahNo=1&tDisplay=no&LanguageID=2 Andre sider: wikiislam.net/wiki/Main_Page et enkelt oppslags verk om islam nosel.info/video/video/k45oqna2qoqVrZo.html morsom video om Muhammed, sjekk ut kanalen hans nosel.info/a/0Uu4XnRS1hiz3JCpNFIuUg kanal om islam nosel.infovideos eks muslim... nosel.info/a/zREuchzOqiawpEpvEM0Tyg eks muslim nosel.info/a/bUF9A1EyENdfhH0IfnDoBQ Kristen araber i debatt med muslimer, bruker kildene til islam for det det er verdt nosel.infovideos Konvertitt som har forlatt islam nosel.info/a/cKkCtaMM1wjY1BXyoW8_-w kanal om islam www.thereligionofpeace.com/ www.jihadwatch.org/ nyhets samlested om jihad fra verden rundt, ofte med kommentar....

  5. aleksander valdal

   Jævla jazzister

  6. M

   Jeg er nok mest enig med Trædal og Berglund Steen( med visse unntak). Men å kjefte og skrike er ikke noen god løsning

   1. aleksander valdal

    Jeg kan ikke fatte hvordan det er mulig, men jeg respekterer det fullt ut. Har du forresten lest resett og document.no, eller har du styrt unna pga msm’s vinkling av disse sidene?

  7. Ludvigsen's Workshop

   traedal er i utakt med folket, og han tar skammelig feil at han taler for folket. faktumet er at det ikke handler om hat, det handler om at politikerene paa venstre siden er i utakt med folket og derfor har de ikke flertallet med seg heller.....

  8. Lekestue

   Trædal selv utgjør et radikalt ytterpunkt han burde ikke selv vært med i debatten

  9. Lekestue

   Eivind Trædal er en ekkel type taper med stor T

  10. Jacilund

   hykler

  11. Igor Flexus

   Rop rasisme om du ikke strekker til i meningene dine. Det er så tynt at det er nesten komisk.

  12. Hoenir Canute

   Trædal er en gjørmebryter, la han holde seg i gjørma!

  13. Titten Tei

   For noen jævla idioter!

  14. Terje T

   Dette er helt Trædalsk, mannen må være syk.

  15. ragnarkisten

   Altså jeg ser dette igjen nå, og skjønner virkelig ikke hvor Trædal vil med dette. Alle kan sjekke ut Klassekampen sitt intervju med Lurås som ligger ute på NOsel. De er jo som kjent en av venstresidens mest anerkjente aviser. Nå er det plutselig uetisk av NRK å invitere Lurås til debatt fordi han er så høyreekstrem? Jeg har lyttet til flere innlegg av Lurås, og klarer virkelig ikke å se det ekstreme i hans retorikk. Han imøtegår riktignok det politiske korrekte javel, men høyreekstrem? Nå kan det være at det finnes grums i nettsidene til Resett, men det er vel en ganske stor forskjell på det og at Helge Lurås skal bli sensurert? Trædal er helt utrolig. Hva er han selv i egne øyne? I mine øyne fremstår han som ganske ekstrem!

  16. Anne-Marie Fromreide

   Blir helt skremt av hvordan det går an å oppføre seg i en debatt! Dette er så trist å se. Trædal er den som sprer hat. Dette er noe av det mest respektløse jeg noen gang har sett i en debatt. Han sitter og ruger og vagger av innebygd hat. «Velter seg i ekstrem retorikk»! Hvem er det som velter seg i ekstrem retorikk? Skremmende!

  17. Reloaded Past

   Helt enig med Trædal, men må også si at han avbryter voldsomt. Synes de to høyrerepresentantene også skal få ordet til tross for at jeg er uenig med deres retorikk.

   1. Weakypedia

    Så du mener det er riktig at Resett og Document driver en rasistisk kampanje mot minoriteter og at det å sammenlikne dem med Breivik var greit?

  18. Invisible Drummer

   Eivind "Trotskij" Trædal.

  19. Stormy

   Deternesten littsynd på ham.Og tenk at han skal bli far med oppdrageransvar......OMG

  20. Athorix

   Jeg synes det er litt merkelig at programleder, som normalt sett gjør en fantastisk jobb, ikke avbryter denne venstreradikale hissigproppen. Rune Berglund sier til og med rett ut at han; "beklager at han blir oppfattet som mer sivilisert". Det er skummelt med slike venstreradikale personer. De diskuterer aldri sak... Det er gjelder kun å velte så mye hat som mulig over motdebattantene de møter. Det som gjør dem ekstra farlige, er at de selv _oppriktig_ ser på seg selv som gode, inkluderende og barmhjertige. Og det stemmer nok også.... Overfor dem som deler de samme meningene som dem selv. Mener du noe annet enn dem, så gjelder ikke denne godheten deg. Da er du fritt vilt, og fortjener alt det hatet og ondskapen som kommer din vei. Det er på tide at venstreradikalisme blir satt mer fokus på. For disse folkene er farlige.

  21. Tom Waaler

   Trædal er en pøbel. Det har han alltid vært.

  22. greco71

   Det var etter denne debatten jeg begynte å like Trædal. Han sa det som det var når det gjelder Document og Resett. De to nevnte nettstedene er kun et oppkomme av rasistiske meninger. Gudskjelov har annonsørene trukket seg annonsene fra disse møkkanettstedene. Latterlig å se Lurås og Rustad prøve å fremstå som seriøse redaktører som sitter der og prater rolig og behersket når man vet hva de står for!

   1. Weakypedia

    I og med at Trædal kommer med en rekke beskyldinger og snakker på generelt grunnlag, oppleves det mer som at han hetser dem enn å faktisk argumentere i mot dem. Har du noe spesefikt å vise til som begrunner at de sprer hat og at de driver en politisk kampanje mot minoriteter? Og er du enig i sammenlikningen med Breivik?

  23. roibert gyea

   Barnehage krangel som varte 18 min.

  24. Sverre Wettestø Andersen

   Eivnd Trædal, fascist i grønn drakt. Venstreekstreme grønne fascister er livsfarlige for demokratiet.

  25. Tommy Knudsen

   Tædal er en totalitær idiot som hadde kastet ytringsfriheten rett ut vinduet hvis han hadde kunnet. Han er en kommunist kledd i grønt.

  26. Per

   Trædal viser NØYAKTIG hva som har vært og er hovedproblemet i sammfunns-"debatten", som er årsaken til at det har blitt stengt en rekke kommentarfelter i msm. Rune fra ARS vil sverte og ilegge falske anklager som Trædal også gjør i en høyere grad og begge fremstår som narsissister når dem påtar seg offer-rollen og har fullstendig mangel på selvinnsikt. de viser overhodet ingen interresse av å snakke om det de aller fleste på høyre siden ønsker å ha fokus på. Altså å stanse innvandringen og få kontroll på hvem det er som kommer inn i landet og ikke slippe inn mer enn det vi har kapasitet til å ta inn. De vet at det vi sier er vanlig og burde utføres, men hvis de sier seg enig i det motpolen mener, vil deres egne velgere forlate dems side. ved å kalle dem rasister og hatere osv, klarer de å skremme mange ved å gi bøter og betinget fengsel for en kommentar, folk fra å skrive det de har frihet til å mene og føle, men det viktigste er å ikke miste velgerne sine og det mistenker jeg heller, at er grunnlaget for å sende trollene ut i kommentarfeltene for å skrike rasist bare de ser ordet islam, muslim eller innvandring. i en kommentar. De drar på heksejakt og projiserer hatet de føler for de som ikke mener det de mener over til dem uten at det finnes noe slags grunnlag for dette. Voksne mennesker må ta ansvaret for hva de selv føler og gjør. 2 personer er ikke ansvarlige for at noen er rasister eller hater noen. det kan ikke engang en som hater noen noe for heller. følelser er umulig å styre, men man kan tøyle det.

  27. MainstreamPoPsucks3

   cuckvin Hanreidal

  28. Jan Johansen

   For en taper.

  29. Ina Doodle

   Bevare meg vel, trodde ikke det var mulig at Trødal skulle være den som får folk til å få sympati for dokument.no og resett.no. Jeg er helt enig i at hvis man ikke kan vise folkeskikk, er det bedre å ikke si noe.

  30. After Eight

   Trædal får her til fulle eksponert sin sanne natur blant meningsmotstandere. Han er ikke noe mindre venstre radikalisert enn sine politiske kollegaer på den ytterste høyre fløy. Det er nettopp slike mennesker vi ikke ønsker å gi for mye makt. For gjør vi det vil vi oppleve den samme utøvelse av sensur og politisk undertrykking lik den vi ser ved ethvert diktatur. Forøvrig er heller ikke Donald Trump noe skoleeksempel på en god debattant..

  31. Linnea Miller

   "Rørt opp" !!! Fyfader, her blir vi kalt horer, ranet, stukket ned med kniv i kø på Kiwi, biler brenner....fyfaen hvem er det som "rører opp"??? Skal vi sitte stille og holde kjeft? ALDRI!!

  32. Ål

   Raddisene i idiotvenstre oppfører seg som forventet.

  33. WaffenSSTotenkopf

   Once upon of time, these people were Vikings. Hard to belive.

   1. Van der Linde

    WaffenSSTotenkopf Det er trist, for i dag er lille Eivind Hanreirdal soy-narkoman og politisk hjerneskadet.

  34. Aquila chrysaetos

   Denne "debatten" har blitt en skikkelig klassiker! Bra den er å finne på NOsel, så mange kan få glede av den....

  35. Warmfish

   haha for en skrudd fyr

  36. yo

   hehe, morsomt at Trædal sier at problemet med debatter i Norge er at hans politiske motstandere blir invitert til debatter! For en idiot, dumt at han kan reprodusere.

  37. Making Waves

   Når en må ta mannen i stedet for saken slik som Trædal gjør her, så har en alltid tapt enhver diskusjon før den har startet. Dressen til Helge Lurås er ikke tema. Å ikke la folk få prate ferdig er ufint. Å bedrive stråmannsargumentasjon viser at en ikke har noen reelle argumenter. At en representerer et politisk parti som får en 3-4% av velgerenes stemmer, hvorpå en kaller andre debattanter for ekstreme fremstår bare som tåpelig. At en ikke ønsker politisk debatt med mennesker som ikke innehar sitt eget politiske syn på verden er greit. Men da må en ... ja, nettopp ... kalle en spade for en spade Trædal.

  38. Lyset123

   Jo flere ganger jeg ser den, jo mer går det opp for meg hvilken KLASSISK debatt dette var! På høyde med Carl I. Hagens dueller med NRK-("ARK")-programledere på 80-tallet. :D :D :D

  39. Audun Mæle

   NRK eier ikke folkeskikk

   1. riiseen

    Antageligvis ikke du heller?

  40. Norwegian viking

   Fy for en ubrukelig programleder, han er totalt ubrukelig...

  41. Sosial Listen

   Sannhet målet ikke i Desibel, det måles ikke i ord. Resett og Document er en vits for alle som verdsetter kildekritikk, og ordet "sjarlatan" er den beste beskrivelsen av Lurås jeg noen sinne har hørt. Det spiller ingen rolle om du sier at 5+5=11 på en rolig og "sivilisert" måte, svaret er fortsatt 10. Jeg forstår at det er enkelt å støtte seg til enkle holdninger som fordrer lite refleksjon, men dette er faktisk "gjørmebryting i sjakk-miljøet" gang på gang til tross for at Trædal muligens ikke bidrar til et sunt debattmiljø i dette tilfellet.

   1. Invisible Drummer

    Men ingen av deres saker er motbevist noen gang, som MSM utelater å skrive noe om. Så hvem lyver, VG eller Resett?

   2. espenskjonberg

    Enig!!

  42. Invisible Drummer

   Trædal er jo på den "gode" siden av skalaen. Derfor kan han og hans likesinnede oppføre seg akkurat som dem vil. Hykleriet er helt utrolig fra de tolerante venstre-liberale...

  43. Invisible Drummer

   AP importerer velgere fra U-land for å få stemmer. Det er jo virkeligheten. Uten dem hadde de vært vekk for lengst. Kryr jo av muslimer i SV og AP og deres ungdomspartier. Socialdemokratene i Sverige var der først. Se på alle de som stemte i Rinkeby. Good lord!

   1. Richard Na123

    Helt riktig, politikken deres (deres suksess) bygger på innvandringspolitikken. Uten invandrere hadde det ikke vært noen venstreside i den norske politikken

  44. Bjørn Bøe

   Savner Willoch

  45. kate fure

   kutt ut støtten til antirasistiske Gjeita

  46. wadomannen

   Eivind Trædal er en komiker. Kall en spade for en spade.

  47. Invisible Drummer

   Aktivisten Trædal jamrer seg... For en fjott!

  48. hannzi

   14:34

  49. espenskjonberg

   Go Trædal

   1. Invisible Drummer

    Ja, like barn leker best, men det betyr ikke at ens verdensbilde er riktig for det.

   2. Invisible Drummer

    Du hadde vel ikke holdt 30 sek i debatt med Lurås en gang. Rull inn!

   3. Invisible Drummer

    Han er en frekk jypling.

   4. Kim Antonsen

    Helt enig, og utenfor tv-studio hadde det ikke blitt sett på som frekt engang -bare en grei oppsummering av sannheten.

   5. Dr. Feelgood

    espenskjonberg jeg liker at du kalte meg doktor

  50. yo

   Soyboyen Trædal.

  51. Per-Øivind Martinsen

   Solvang er den beste programlederen Norge har 🤩

  52. Anders Myrhaug

   La oss forby ord, meninger og tanker som kan tråkke andre på tærne...

   1. Trygve

    Jeg sier meg ikke enig med Trædal, men ingen ord, meninger og tanker burde forbys.

   2. Fiolos Hubert

    Jepp! Slike som Trædal ødelegger for hele venstresiden.

  53. tom erik Rasmussen

   Stopp innvandring av islamske elementer.

   1. Invisible Drummer

    @Angelina Jolie Og hvorfor jøder av alle? Driver de å sprenger seg selv i folkemengder og gruppevoldtar kvinner? Antisemittisk kommentar.

   2. Mr. 3PAC

    @Angelina Jolie Triggered

  54. MrAnderswt

   Når er det Trædal pisser på seg,lurer jeg på?

   1. Aquila chrysaetos

    @MrAnderswt Hvor langt ute i videoen?

   2. MrAnderswt

    Jeg tror jeg fant ut av det....

  55. MainstreamPoPsucks3

   Herregud for en cuckhold. jeg er sikkert på at Lan hadde sex med sin elsker i senga deres mens han satt der å fjolel seg til.

  56. KarldenStoOre

   Eivind Trædal må være tidenes tøffelhelt og hvite ridder. Den arrogante måten han holder en lang tirade hvor han fremstiller alle som er uenig i den "white knight" retorikken hans hvor han på sin høye hest beskriver alle som er uenig med han som rasister, nazister og det som verre er og til og med har baller til å med hevet hode å lekser opp NRK for å invitere stemmer uenig med han er forkastelig. En dobbelsk moralsk vits hele fyren.

   1. Invisible Drummer

    Han er en elitisk cuck.

  57. Mathias Aasvestad

   Uffameg det var vondt å se på.

   1. Reloaded Past

    Komedie i verdensklasse :)

   2. Aquila chrysaetos

    Og litt morsomt også, da...

  58. fireceremony

   Ah ha ha ha, Trædal er som en muppet som hyler opp i bakgrunnen i tide og utide. Til og med teknikeren i rommet bak flirer av ham. Det som plager Berglund mest er at FrP har vært i regjering i 7 år og ikke "offeret" AP, som liksom skulle fortjent det. Hvor mer tøysete kan man bli?

  59. MainstreamPoPsucks3

   "jasitisk kjampanje"

   1. Invisible Drummer

    XD

  60. Per Ro

   Hjelpe meg Trældal og Berglund Steen er jo helt ute å kjøre: "Beklager at jeg fremstår som sivilisert"???? Dette skal liksom være profesjonelle talsmenn. Tror de virkelig at det er slik de vinner støtte for flyktningene? De bør trekke seg.